Olen ollut kiltti tyttö ja odottanut nätisti Australiaa housut jalassa ja jalat ristissä, kunnes eilen jäin kiinni. Yllätin itseni tuijottamasta miespuolisen kollegani etumusta. Tämä erityisen komea ja minuun vetoava mies ja hänen haarovälinsä pullotti jollain tavalla niin kiihottavasti, että kokous meinasi mennä pipariksi kokonaan. En voinut hillitä itseäni suunnittelemasta pikapanoa vessassa tai miksipäs ei vaikka siinä sitten pikku-neukkarissa kaikkien nähden. Puutteeni alkaa saavuttaa lakipisteensä... Mitään ei tietenkään tapahtunut muualla kuin päässäni, sillä tämä kyseinen Asiantuntija-Mies on avoliitossa ja käsittääkseni vielä kohtuullisen onnellisesti.

Kävin lounaalla ihanassa Nepalilaisessa ravintolassa, jossa olen kerran pari nähnyt erään erittäin potentiaalisen Nuoren Hepun. Hän oli siellä tänäänkin, mutta harmikseni hän ei huomannut minua millään lailla enkä itse jaksanut kovinkaan pontevasti mitään yrittääkään. Ruoka oli sen sijaan mainiota settiä.

Australia on ottanut huimaa etäisyyttä ja hieman muuttanut käytöstään. Kai pelästyi tai jotain, sitähän minä en tiedä. Onkin paitsi hankalaa myös turhaa lähteä sitä täältä käsin spekuloimaan. Omat tunteeni ovat edelleen häntä kohtaan stabiilit, joskin panettaa aika paljon.