Alberta-kulta kyseli mihin olen kadonnut. Hautauduin hetkellisesti töiden pariin eikä muuta elämää oikeasti ollut. Siitä ei vain voinut repiä mitään kirjoitettavaa. Nyt olen taas mukana pelissä.

 

Sunnuntaina sain munaa pitkästä aikaa.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Australian kanssa olemme pitäneet yhteyttä, mutta huomattavasti vähemmän. Jotenkin yhteydenpito on luonnollisesti laimentunut, tilalle on tullut vain todellisuus. Hän palaa sieltä joskus kyllä, katsellaan sitten kuinka käy. Minä saatan päätyä joulun jälkeen Australiaan, mutta katsellaan sitten kuinka käy. Muutaman puhelun aikana tuli luettua rivien välistä, että Herralla on ollut siellä jotain meininkiä, -mikäs siinä. Ei juurikaan hetkauta, on mitä on.

 

Viime viikolla sitten satuin puheisiin vanhan jalkapallo-tutun kanssa. Mr. Futis on tuttu jo vuosien takaa, ja on ollut mielestäni kuumottava mies. Oli edelleen, joskin on myös vanhan lapsuudenystävän entinen suuri rakkaus. Sanomattakin selvää, että hän on off-limits. Puolisentoista vuotta sitten satuimme samoille kinkereille, ja pieni kipinä syttyi, muttei leimahtanut liekkeihin. Bensa puuttui. Nyt sitä oli sitten kannukaupalla. Pienen juttutuokion aikana selvisi molempien vakava seksinpuute ja kiinnostus toista kohtaan. Sunnuntaina Mr. Futis sitten istutti itsensä junaan ja matkusti 2 tuntia luokseni "vanhoja muistelemaan". Muisteltiin siinä sitten koko yö, kolme kertaa. Teki niiin hyvää. Nyt mielessä pyörii sama juttu kuin muinoin Hra. Lahden kanssa: Seksi selvinpäin, ilman kiirettä, ihmisen kanssa johon luottaa, on vaan ihan parhautta!

 

Aamulla tokaisin vain: "onpa kätevää herätä, kun vieressä köllii heti mies ja voi saada". On, on. Todella mainiota. Jatkosta oli vaikeaa sopia, kun molemmilla oli hieman sekavat fiilikset. Itse kai olisin treffejä toivonut, mutta lupauksia en osaa antaa. Lähikuukausien olinpaikasta kun ei ole tietoa, jos vaikka lähdenkin Australiaan. Fuckbuddy-kuvio ei suoranaisesti sovi kummallekaan, joten päätimme soveltaa moista jossain määrin. Tavataan silloin, kun siltä tuntuu ja ollaan yhdessä muullakin tavalla kuin seksin merkeissä, joskaan se ei ole kielletty alue. Ennen kaikkea, ei luvata toiselle mitään eikä olla tilivelvollisia. Jos tästä jotain syvää ja oikeaa olisi kehkeytynyt, olisin ehdottomasti ollut valmis perumaan tiettyjä Australian kuvioita, mutta näillä lupauksilla en taida olla siihen valmis.

 

Mr. Futis on siis nyt uusi Hra. Lahti, tai pahasti näyttää siltä, koska tunteita kuitenkin on. Tein sen taas, enkä tiedä kuinka se on mahdollista? Uteliaisuuteni ei kuitenkaan anna mahdollisuutta hypätä kelkasta veke. Mitähän tästäkin jutusta tulee?

 

P.S. Juttelin puhelimessa Psykopaatin kanssa. Ei herättänyt tunteita, vaikka sitä pelkäsinkin. Onneksi niin, sillä hän on ollut niin suuri kompastuskivi mulle niin kauan. Nyt on taas helppoa olla, kun tulin todistaneeni itselleni vahvuuteni.