Ensin oli sähköinsinööri, sitten oli diplomi-insinööri, seuraava oli teleliikenteen teekkari ja sitä seurasi sokkotreffi-insinööri. Väliin ehti vielä jäädä muutama muu. Mikä siinä on, että mulle sattuu kohdalle lähinnä insinöörejä? Onko todella niin, että 50% lähimmistä ikäluokistani on koulutukseltaan insinöörejä, diplomi-insinöörjeä tai jotain siihen suuntaan. On konetekniikkaa, tuotantotaloutta, teleliikennettä ja sähkötekniikkaa. Kaikkia on pantu enkä ketään ole sen suuremmaksi "ruudinkeksijäksi" havainnut. Näissä käsissäkö lepää tämänkin valtion tulevaisuus?

 

Perjantain sokkotreffi-insinööri oli mukava, hauska, puhelias ja ihan tavallinen insinöörin pötkylä. Ei maistu miltään, ei tuoksu miltään, ei tunnu missään. Ei kiinnosta, vaan ei kuvotakaan.

 

Lauantaina törmäsin Hra. Lahteen yöelämässä ja päädyin hänen seurueeseensa kolmen tuopin ja loppuillan ajaksi. Odotin tietysti, että siitä se lähtee mukaan ja saan tulevana yönä huippuseksiä. No en tietenkään saanut. Periaatteen miehenä Hra. Lahti lähti kavereineen minne lie ja minä kävelin kotiin. Huom! Ei myöskään herrasmies-eleenä vaivautunut tarjoamaan mulle kyytiä samalla taksilla, jolla itse lähti. Vitutti kuin pientä eläintä. Kotona tajusin saaneeni flunssan ja nenäni olevan tukossa. Henki ei liikkunut, joten valvoin tukkoisena koko yön leffoja katsellen ja humalastani toipuen. Ankeaa! Aamutuimaan seitsemän korvilla vihdoin hetkeksi nukahdin.

 

Sunnuntai oli itsesäälipäivä. Makasin, tuijotin televisiosta Yksin kotona 2 –elokuvaa ja vetelin suklaata kahdella kädellä. Mietin rakkautta ja sitä, miksi aina meneekin näin. Ne, joihin minä rakastun, pitävät mua vain ja ainoastaan "hyvänä tyyppinä" ja sitten taas ne, jotka rakastuvat minuun, ovat mielestäni enemmän tai vähemmän tylsiä, mauttomia tai muuten vain hulluja ja kelvottomia. Tänään työmatkalla mietin, kuinka paljon haluaisinkaan rakastua. Se halu on jalostunut käsittämättömäksi pakottavaksi tarpeeksi. Se sykkii ja huutaa päästä minusta ulos. Ja sen kanssa eläminen on vaikeaa, koska sen ratkaiseminen ei ole minun käsissäni.

 

Millä tämä ratkeaa?

 

Tänään iltaohjelmassa on pyykinpesua ja mastrubointia. Aion ajatella naisia.